Patrick van Gemert sleepte afgelopen weekend de eerste prijs in de wacht van de categorie Onder Water van de  Lowland Photo Contest 2018! Patrick ontving de prijs tijdens het Lowland Photo Festival in Antwerpen.

Dit jaar vond de vierde editie van deze prestigieuze natuurfotowedstrijd van de Lage Landen plaats. De wedstrijd focust op natuur van bij ons: landschappen van België en Nederland en soorten die hier voorkomen. In totaal zonden 388 fotografen uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië hun werk in om kans te maken in een van de twaalf categorieën. Patrick stuurde dit jaar voor het eerst in voor deze wedstrijd.

Hoewel hij al meer dan twee decennia op het droge fotografeert, raken zijn onderwaterfoto’s ook steeds bekender. Hij neemt zijn camera graag mee in het zoete Nederlandse water. De foto van een snoek die hij tijdens een duik in het Bronsbergenmeer fotografeerde, kwam bovendrijven in de zee van 5.500 inzendingen bij de internationale wedstrijd.

 

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box