Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar!

Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden… Wat ons betreft vol tekst en fotografie (zowel op locatie als in onze fotostudio). Zien wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens op onze pagina’s Tekst en Fotografie. Er staan bij ons bijvoorbeeld nieuwe cursussen op stapel. Na de lockdown hopen we weer kleine groepen te mogen ontvangen voor de fotografiecursussen. Er starten in februari twee groepen: je kunt kiezen uit een middag– en een avondcursus. De eerstvolgende workshop free publicity/persberichten schrijven wordt online aangeboden. Houd onze berichten in de gaten. Uiteraard zijn incompanytrainingen fotografie, LinkedIn en persberichten schrijven ook mogelijk.

Call Now Button