Onze klant zocht een hippe dertiger voor de nieuwe brochures over zijn Big Feet Bikes. De modellen konden hem niet bekoren, maar de man áchter de camera paste precies in zijn doelgroep. En dus legde Patrick van Gemert de camera opzij om zelf gefotografeerd te worden. Misschien het prototype dertiger voor Big Feet Bikes, maar Patrick op een fiets is wel redelijk uitzonderlijk…
©2009 Patrick van Gemert

Fotograaf wordt model

Onze klant zocht een hippe dertiger voor de nieuwe brochures over zijn Big Feet Bikes. De modellen konden hem niet bekoren, maar de man áchter de camera paste precies in zijn doelgroep. En dus legde Patrick van Gemert de camera opzij om zelf gefotografeerd te worden. Misschien het prototype dertiger voor Big Feet Bikes, maar Patrick op een fiets is wel redelijk uitzonderlijk…

Call Now Button