Workshop WordPress voor beginners bij Zutphens Persbureau

Leer zelf je website maken en beheren

WordPress is een gebruiksvriendelijk programma om een website te maken. Zonder kennis van html kun je al binnen vijf minuten een website hebben en vervolgens kun je gemakkelijk zelf pagina’s maken en berichten plaatsen. Fiona de Heus geeft regelmatig workshops om mensen wegwijs te maken in WordPress, zoals vanmiddag. In zo’n middag maak je kennis met WordPress en leer je hoe je een structuur maakt. Je ziet hoe je pagina’s en berichten maakt en hoe je foto’s kunt toevoegen. Ook ontdek je dat widgets en plugins veel mogelijkheden bieden. Na zo’n workshop kun je zelf aan de slag met je website.

Wil je ook met dit programma leren omgaan, schrijf je dan in voor de volgende keer: op vrijdagmiddag 10 maart is er weer een workshop WordPress voor beginners.

Call Now Button