Zutphens Persbureau bestaat tien jaar. Immers, het was 1 november 1999 toen fotograaf Patrick van Gemert en journalist/tekstschrijver Fiona de Heus officieel samen verder gingen. Zo’n jubileum (lees: gelegenheid om het glas te heffen) wilden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
©2009 Mieke IJsselmuiden

Tien jaar Zutphens Persbureau

Zutphens Persbureau bestaat tien jaar. Immers, het was 1 november 1999 toen fotograaf Patrick van Gemert en journalist/tekstschrijver Fiona de Heus officieel samen verder gingen. Zo’n jubileum (lees: gelegenheid om het glas te heffen) wilden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met zijn tweeën zijn de oprichters al lang niet meer. Het team is uitgebreid met tekstschrijver Agnes Joostema en officemanager Varisha Kalloe en regelmatig komen stagiairs van diverse opleidingen (mbo en hbo) werkervaring opdoen bij ons bureau. Zoals Mieke IJsselmuiden, die de opleiding beeld en media in Enschede volgt. Zij heeft de foto’s van ons feestje gemaakt.

De oprichters Patrick en Fiona worden overladen met cadeaus. Velen hebben de moeite genomen ons persoonlijk te komen feliciteren. Het was al snel gezellig druk in de fotostudio.

Het eveneens tienjarige Close to Transvaal Harmony Choir trad op. Helaas konden de overige negentien leden Zutphens Persbureau niet vinden of stonden ze vast in het drukke verkeer. De twee leden Gerrit Jan Riedstra en Cor Eckers lieten zich daardoor niet weerhouden en zongen toch vol overgave hun partijen van de geplande nummers…
… en daar kon iedereen erg om lachen.

Richard van Catering André genoot natuurlijk grote populariteit, mede dankzij de overheerlijke hapjes en drankjes.
Na afloop was er voor iedereen, dus ook voor burgemeester Gerritsen, een mieterse ZP-kubus voor op het bureau als aandenken.

Bekijk hier een filmpje met meer foto’s:

Call Now Button