Kunstenaars van verschillende disciplines ontmoetten elkaar op 7 november in een vrije school in Zutphen voor ‘Samen Spelen’. ‘Het schoolplein is naar binnen verhuisd’, legde dichter Sander Grootendorst uit (midden in beeld). In een zaal van de school leek het inderdaad een speelplein. Er waren muzikanten (van het gezelschap Fluitekruid), schilders, een cameravrouw en andere kunstenmakers die elkaar inspireerden om samen iets neer te zetten. Onder het motto ‘ik zie wat ik zie’ deed fotograaf Patrick van Gemert met aan dit experimentele kunstproject van Gerrit-Jan Riedstra om op zijn manier de dag vast te leggen. Het resultaat van het samen spelen werd ’s avonds aan publiek getoond.
©2009 Patrick van Gemert

Samen spelen

Kunstenaars van verschillende disciplines ontmoetten elkaar op 7 november in een vrije school in Zutphen voor ‘Samen Spelen’. ‘Het schoolplein is naar binnen verhuisd’, legde dichter Sander Grootendorst uit (midden in beeld). In een zaal van de school leek het inderdaad een speelplein. Er waren muzikanten (van het gezelschap Fluitekruid), schilders, een cameravrouw en andere kunstenmakers die elkaar inspireerden om samen iets neer te zetten. Onder het motto ‘ik zie wat ik zie’ deed fotograaf Patrick van Gemert met aan dit experimentele kunstproject van Gerrit-Jan Riedstra om op zijn manier de dag vast te leggen. Het resultaat van het samen spelen werd ’s avonds aan publiek getoond.

Call Now Button