Toerisme gaat digitaal

TNR Trainingen verzorgt binnenkort een tweedaagse workshop Vernieuwing in de toeristische keten voor gemeentelijke beleidsambtenaren recreatie en toerisme die hun kennis over toeristische ontwikkelingen willen opfrissen. Een van de onderdelen is een workshop over social media door Fiona de Heus. Want meer dan zeventig procent van de Nederlanders heeft een profiel op een of meerdere online netwerken, dus ook uw doelgroep. Social media bieden daarom goede mogelijkheden om met hen in contact te komen en te blijven. Maar hoe? Als tekstschrijver is Fiona gewend om doelgroepgericht te werken. Op welke manieren zijn de juiste mensen te benaderen? Hoe breng je het beste je boodschap over? En daar is nu de vraag aan toegevoegd: hoe zet ik online marketingmiddelen daarvoor in? Kijk ook op www.tnrtrainingen.nl.

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box