Cabriotour op 3 juni voor Viva La Donna

Zet de datum vast in de agenda: op 3 juni is voor de vijfde keer de Vrouw door de Regio CabrioTour. Met als goede doel dit jaar: de stichting Viva La Donna.

Het magazine Vrouw in de Regio organiseert de tour jaarlijks en krijgt daar dit jaar ondersteuning bij van de Burtons Angels, Constance Schoolderman en Fiona de Heus. Zij hadden zich voorgenomen om een tour te organiseren voor Viva La Donna als zij hun project – het eigenhandig bouwen van een Burton – afgerond hadden. En dat is gelukt!

Viva La Donna

Stichting Viva la Donna stelt jaarlijks honderden wellness- en beautyprofessionals in staat om rond 29 mei de Viva la Donna Day te organiseren; een verwendag voor vrouwen die getroffen zijn (geweest) door kanker. In de zware periode na de diagnose kanker hebben veel vrouwen te maken met emoties als boosheid, verdriet en onzekerheid. Daarnaast voelen ze de druk om ‘gewoon’ door te gaan. Verwenzorg biedt hen de ontspanning die ze nodig hebben..
Viva la Donna is een kleine, transparante organisatie die staat voor het verbeteren van de levenskwaliteit van vrouwen die getroffen zijn door kanker. Ongeacht het type kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. De stichting zet verwenprojecten op, vraagt aandacht voor verwenzorg en geeft voorlichting.

Inschrijving

Dames met een (eigen, geleende of gehuurde) cabrio, schrijf je snel in om mee te rijden bij info@vrouwinderegio.nl. Vermeld duidelijk je naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, gegevens van de bijrijdster(s) en ook of je vriendin van Vrouw in de Regio bent, want vriendinnen krijgen tot 9 mei voorrang. De dresscode is dit jaar wit met een gouden randje. We hopen dat jullie jezelf en je auto weer uitdossen in het thema. De mooiste combinatie wint een prijs.

Kosten deelname

De kosten voor deelname zijn 70 euro per persoon. Vriendinnen van Vrouw in de Regio betalen 60 euro. Dit is inclusief lunch en diner, exclusief de drankjes. Van dit bedrag gaat een gedeelte naar Viva La Donna. Je bent natuurlijk altijd vrij om een extra bedrag te schenken. Bij het diner houden we ook nog een verloting met leuke prijzen voor het goede doel.

Programma van de dag

We vertrekken om 10.00 uur bij Volvo Schotpoort in Zutphen. Daarna toeren we door de regio en stoppen we op bijzondere plekken. We verklappen al wel dat het Eden Hotel in Zutphen ons verwacht voor de lunch en als we rond 17.00 uur finishen bij Boode in Bathmen, dan staat daar een heerlijk diner voor ons klaar.

Meteen inschrijven dus bij info@vrouwinderegio.nl!

Call Now Button