Zutphens Persbureau heeft de benedenverdieping onder handen genomen. De fotostudio is uitgebreid met een loungehoek, waar klanten kunnen ontspannen, of het werk bespreken. Omdat de ruimte goed toegankelijk en flexibel in te richten is, leent die zich prima voor product- en portretfotografie.
Zutphens Persbureau heeft de benedenverdieping onder handen genomen. De fotostudio is uitgebreid met een loungehoek, waar klanten kunnen ontspannen, of het werk bespreken. Omdat de ruimte goed toegankelijk en flexibel in te richten is, leent die zich prima voor product- en portretfotografie.

Fotostudio in coronatijd

Gelukkig komt het openbare leven weer een beetje op gang maar er zijn een hoop nieuwe spelregels. Ook voor fotografen is het niet makkelijk geweest maar we zijn erg blij dat we weer redelijk normaal aan het werk kunnen. Onze vakvereniging Dupho heeft een Covid-19-protocol speciaal voor fotografen opgesteld zodat voor iedereen duidelijk is hoe we werken.

Vanzelfsprekend gelden de algemene regels ook in de fotostudio maar er komen ook wat extra zaken aan bod. Hieronder zie je de regels die bij ons in de fotostudio gelden.

  1. De studio maken we na elk gebruik goed schoon.
  2. We dragen zo vaak mogelijk handschoenen.
  3. We laten niet meer personen toe dan door het VNO-NCW-protocol en het RIVM aangegeven.
  4. We ventileren zoveel mogelijk.
  5. Deurklinken, meubilair, lichtknopjes en andere contactpunten ontsmetten we zoveel mogelijk.
  6. Bezoekt u onze studio, dan checken we of u COVID-19-klachten heeft. Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest hebben, dan kunnen we u niet binnenlaten.
  7. Handen schudden doen we niet.
  8. Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig (zoals antibacteriële hand gel).
  9. Een groep van kinderen onder de 12 jaar mag in de studio. Houd zelf voldoende afstand. Voor iedereen boven de 12 jaar geldt het VNO-NCW-protocol.
  10. Tussen de afspraken houden we ruimere tijden aan zodat bezoekers elkaar niet treffen in of bij de studio.

Met inachtneming van deze regels is het ook weer mogelijk om de fotostudio te huren.

Call Now Button