Hoe tevreden ben jij over je (vakantie)foto’s? Een goede foto maak je door de juiste combinatie van techniek en compositie. Wil je ook meer uit je camera halen? Schrijf je dan in voor de basiscursus fotografie, onder leiding van Patrick van Gemert.
Hoe tevreden ben jij over je (vakantie)foto’s? Een goede foto maak je door de juiste combinatie van techniek en compositie. Wil je ook meer uit je camera halen? Schrijf je dan in voor de basiscursus fotografie, onder leiding van Patrick van Gemert.

Hoe tevreden ben je over jouw foto’s? Wil jij beter leren fotograferen? Een goede foto maak je niet alleen door gebruik te maken van de juiste combinatie van techniek en compositie, maar ook door goed te kijken. Wat zie je nu eigenlijk, en wat wil je laten zien met jouw foto? In de basiscursus fotografie gaan we natuurlijk in op de verschillende camera’s, diafragma, sluitertijd en ISO, maar kijken en compositie vormen het belangrijkste deel van de lessen. Hier valt of staat een foto namelijk vaak mee.

In februari beginnen we met twee nieuwe cursussen, je hebt nu de mogelijkheid om ook overdag een cursus bij ons te volgen. Op woensdag 17 februari gaat de middagcursus van start. Op dinsdag 16 februari beginnen we weer met de avondcursus.

Heb jij ook zin om meer uit jouw fotocamera te halen? Schrijf je dan snel in voor één van onze basiscursussen fotografie! Fotograaf Patrick van Gemert geeft de cursussen in de fotostudio aan de Bettinkhorst in Zutphen. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 4 personen, zo kunnen we netjes afstand houden. De kosten bedragen 205,79 euro excl. btw (249 euro incl. btw). Je kunt je makkelijk in onze winkel inschrijven. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, is je inschrijving definitief. Bekijk hier onze voorwaarden.

Call Now Button