De Sint is weer in het land. In Vorden is er op het bedrijventerrein een Sinterklaas-drivethrough georganiseerd. Kinderen kunnen met hun ouders meerijden om zo te kunnen zwaaien naar de Sint en eventueel een tekening te geven.
©2020 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Sinterklaas drive-through

Een drukte van belang op het Vordense bedrijventerrein ‘t Werkveld. Zaterdag stonden ouders met hun kinderen in de file om Sinterklaas te kunnen zien. In Vorden hadden ze een mooi alternatief gevonden voor de jaarlijkse intocht, een drive-through. De Sint had zijn stoel voor de ingang van Smederij Oldenhave opgesteld en wuifde naar de voorbijrijdende kinderen.

Piet stond met een grote brievenbus klaar om de tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst te kunnen nemen.

Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button