Nieuwe data beginnersworskhop social media

Er zijn weer nieuwe data bekend voor de beginnersworkshop social media gepland. Ben je nieuwsgierig naar social media, maar lukt het je niet om er mee te beginnen? Schrijf je dan in voor deze workshop bij info@zutphenspersbureau.nl.

Je hoort veel over social media, maar je aarzelt misschien of je eraan zult beginnen. Welke mogelijkheden heb je, welke keuzes maak je en vooral: hoe werkt het nu echt? In een praktische middag krijg je basisinformatie en ga je daadwerkelijk zelf aan de slag. Heb je nog geen account, dan maak je die deze middag of avond aan, zodat je na afloop van de workshop direct verder kunt.

Praktische middag

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat zijn social media?

 

  • Welke vormen zijn er en hoe worden ze gebruikt?

 

  • Wat kun je ermee doen voor je bedrijf?

 

  • Welke zet je in en hoe doe je dat?

De belangrijkste social media, die in Nederland worden gebruikt, belichten we uitgebreider: Twitter, Facebook en LinkedIn. Hoe je social media en bijvoorbeeld je eigen bedrijfswebsite kunt koppelen, leggen we ook uit. Het wordt vooral een praktische workshop in een kleine groep, met als doel je echt een stap verder te helpen.

De volgende data zijn beschikbaar:

  • vrijdagmiddag 11 mei van 13.30 tot 16.30 uur

 

  • dinsdagavond 15 mei van 19.00 tot 22.00 uur

 

  • dinsdagavond 22 mei van 19.00 tot 22.00 uur

 

  • vrijdagmiddag 25 mei van 13.30 tot 16.30 uur

De workshop gaat door bij zes aanmeldingen. De kosten bedragen 80 euro per persoon. Het is de bedoeling dat je een laptop meeneemt, om direct zelf aan de slag te kunnen. Lijkt je dit wat of ken je iemand die met social media wil beginnen, maar nog niet goed weet hoe? Je kunt je aanmelden bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button