Genomineerde Apeldoornse Ondernemer van het jaar, Erik Kroon van SOS Events.
©2013 Patrick van Gemert

Apeldoorn kiest Ondernemer van het Jaar

Pretty Tall, Fonteyn Outdoor Living Mall en Remeha zijn op 30 september verkozen tot de beste Onderneming van het Jaar Apeldoorn. Op dezelfde avond ontvingen Erik Kroon van SOS Events en Hans Kornmann van Divitel de ApeldoornAward voor het Veluwe Interactief Platform (VIP) dat zij aan het ontwikkelen zijn.

De verkiezing is een initiatief van Network Business Events. In drie categorieën waren drie bedrijven genomineerd. De jury koos de winnaars in de categorieën MKB & Detailhandel en Industrie & Dienstverlening, het publiek kon stemmen voor de Rabo Starter van het Jaar.

De overige genomineerden waren BonGo Innovations International B.V. en Mu-Drop B.V. (Starters), SOS Events en Haco Tail Lift Parts (MKB & Detailhandel), Apenheul en Futurumshop (Industrie & Dienstverlening).

Voor een speciale editie van de Ondernemer Apeldoorn maakten Patrick en Fiona een serie over alle genomineerden.

Call Now Button