Ondernemerscafé
©2013 Patrick van Gemert

Ondernemerscafé in 2014

Ook in 2014 gaan we, Fort Bronsbergen en Zutphens Persbureau, door met het Ondernemerscafé. Deze maandelijkse netwerkbijeenkomsten zijn toegankelijk voor ondernemers uit Zutphen en omstreken. De avonden zijn laagdrempelig, omdat er geen lidmaatschap of contributie aan verbonden is.

Net als de voorgaande jaren is het Ondernemerscafé elke laatste donderdag van de maand. Daarop wordt in 2014 één uitzondering gemaakt: de bijeenkomst van december zal op de derde donderdag van de maand, op 18 december worden gehouden. Dit omdat de laatste donderdag van de maand op eerste kerstdag valt.

Programma

Het Ondernemerscafé werd voor het eerst gehouden in januari 2007. Elke maand wordt gezocht naar een interessant thema dat ondernemers aanspreekt. Tevens is er volop gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en om ze te onderhouden. Het programma is meestal als volgt:

    • 18.00 uur Inloop

 

    • 18.30 uur Spreker

 

    • 19.00 uur Aan tafel voor een maaltij

 

    • 20.00 uur Officieel einde. Tevens de mogelijkheid om nog gezellig na te borrelen en elkaar te spreken.

Op sommige avonden wordt hiervan afgeweken, namelijk met de barbecue in juli, als we een kookworkshop hebben en bij de eindejaarsborrel in december. Bij de barbecue en de eindejaarsborrel zijn ook partners en kinderen van harte welkom.

Terugblik

Zie de pagina Terugblik om te zien welke onderwerpen al aan bod zijn gekomen in het Ondernemerscafé. Het huidige programma is te zien op de pagina Programma.

Aanmelden

De kosten voor de avonden zijn (tenzij anders vermeld) 15 euro per persoon. Dit is inclusief maaltijd en exclusief drankjes. Aanmelden voor de avonden is zeer gewenst. Dit kan door een mail te sturen naar info@zutphenspersbureau.nl en door je aan te melden bij het event op de fanpage van Zutphens Persbureau.

Call Now Button