Politiek café Piment zondag 5 februari over natuur en politiek

Wouke van Scherrenburg praat zondag 5 februari in haar politiek café Piment in Doetinchem over onder meer natuur en politiek in roerige tijden. Met Sybrand van Haersma Buma, CDA-fractievoorzitter in de Tweede Kamer spreekt zij over de roerige tijden bij het CDA en hoe een nieuwe koers en een nieuwe leider de malaise van de partij moeten stoppen.

Aan tafel zit ook Jan Jaap de Graeff, directeur van Natuurmonumenten. Ook hij ervaart lastige tijden: het ledental loopt terug, het kabinet heeft het mes in de subsidies gezet en groen lijkt uit. Welke kansen en bedreigingen ziet hij?
Regionale gast is oud-gedeputeerde, Harry Keereweer. Hij is de kersverse voorzitter van de Doetinchemse Rekenkamer.
Tafeldame is Dominique van der Heyde. Van der Heyde startte in 1996 bij het NOS Journaal, werkte meerdere jaren op de redactie buitenland, stapte over naar de verslaggeving en werkt sinds 2002 op de parlementaire redactie van de NOS in Den Haag. Nu is zij hét gezicht van de parlementaire redactie van de NOS.

Marcel Rözer verzorgt de column. Hij is columnist, spreker en schrijver van onder andere de biografie van Guus Hiddink. De middag wordt opgeluisterd door één van de finalisten van het Open Podium 2011, namelijk Persephony. Eind vorig jaar nog te zien bij DWDD.

De inloop is zondag vanaf half drie, om drie uur gaat de zaal open. Om vijf uur is er nog ruimschoots de tijd om na te praten in de IG & D Foyer. Entree € 5,00, incl. gardrobe. Meer informatie vindt u op www.politiekcafepiment.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Amphion (tijdens openingstijden) of vóór aanvang. Reserveren kan via de website: www.amphion.nl.

Call Now Button