Vervolgworkshop LinkedIn op woensdag 26 februari

Voor vrouwen die meer willen weten over het gebruik van LinkedIn, houden we woensdagavond 26 februari een extra workshopavond (Zin in LinkedIn deel 2). U kunt zich hier nog voor aanmelden bij Inge Koldenhof van Vrouw in de Regio, info@vrouwinderegio.nl.

In deel 1 hebben we gekeken naar wat LinkedIn is, wat de meerwaarde ervan is en hoe je ermee kunt beginnen. We namen de opbouw onder loep en we bespraken waarvoor je het kunt gebruiken en hoe je je profiel kunt aanpassen. Woensdagavond 26 februari gaan we hier dieper op in en kijken we onder meer naar hoe je je profiel verder kunt optimaliseren, hoe je je netwerk kunt uitbreiden en hoe groepen werken (en wat je daar aan kunt hebben). Deze (vrouwen)avond is een initiatief van Vrouw in de Regio en de kosten zijn 35 euro per persoon (Vriendinnen van Vrouw in de Regio krijgen 10 euro korting).

In maart starten nieuwe workshops, ook voor mannen, bij Zutphens Persbureau. We zullen de data zo snel mogelijk bekendmaken.

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button