Zomer LinkedIn Avond op 21 augustus

In het najaar kun je weer mee doen aan de workshops Succes met LinkedIn en Succes met Facebook. Nieuw is Facebook voor beginners. Maar… heb je geen zin in een workshop, omdat je eigenlijk al best veel weet, maar wil je wel nieuwe ideeën en handigheidjes ontdekken? Kom dan naar de Zomer Facebook Avond op donderdag 14 augustus en de Zomer LinkedIn Avond op donderdag 21 augustus. Samen met andere ondernemers verdiep je je deze avond in de mogelijkheden en kun je ervaringen uitwisselen over het gebruik, het uitbreiden van je netwerk het benutten van kansen. Online en offline netwerken dus. Neem je laptop of tablet mee.

 

Deelname aan een van de avonden kost 45 euro per persoon (excl. btw). Kom je beide avonden dan betaal je 35 euro per persoon per avond. De koffie staat vanaf 19.30 uur klaar. Meld je tijdig aan: info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button