4 juni: Workshop WordPress voor beginners

Op verzoek is er op donderdagmiddag 4 juni een extra workshop WordPress voor beginners. WordPress is een gebruiksvriendelijk programma om je website te maken en te onderhouden. In een middag leer je de mogelijkheden kennen. We kijken naar de instellingen, het plaatsen van berichten en foto’s, het maken van pagina’s, het aanpssen van het menu en het gebruik van widgets en plugins. Ook krijg je handvatten mee om je site zoekmachinevriendelijk te maken. Kennis van html en css is voor deze beginnersworkshop niet nodig.

Na afloop van de middag weet je hoe je WordPress-website in elkaar zit en kun je zelf berichten en pagina’s maken, aanpassen en voorzien van foto’s.

Wil je ook leren omgaan met WordPress? Fiona van Gemert-de Heus geeft de workshop op donderdagmiddag 4 juni van 13.30 tot 16.30 uur bij Zutphens Persbureau. De kosten zijn 75 euro per persoon (excl. btw). Aanmelden kan bij Fiona: info@zutphenspersbureau.nl.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Call Now Button