24 februari: Workshop Succes met Facebook

Hoe kun je Facebook zakelijk gebruiken? In de workshop Succes met Facebook staan we maar heel kort stil bij het persoonlijke account en gaan we vooral aan de slag met de fanpage. Hoe richt je die in, wat zijn de mogelijkheden en hoe weet je fans aan je te binden?

Steeds meer ondernemers merken dat ze ‘iets’ willen met Facebook. In de workshop Succes met Facebook op vrijdagmiddag 24 februari gaan we dat idee handen en voeten geven. Neem je laptop (of tablet) mee zodat je direct aan de slag kunt (denk ook aan je wachtwoord).

De workshop duurt van 14.00 tot 16.30 uur en wordt gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen (op bedrijventerrein De Revelhorst). Koffie en thee staan vanaf 13.45 uur klaar. De kosten zijn 75 euro per persoon (excl. btw).

Na je betaling is je inschrijving definitief.

Reserveer nu!

Vind je het lastig om met PayPal te betalen, stuur dan een mail naar info@zutphenspersbureau.nl.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. In overleg zijn andere data en tijdstippen (ook ’s avonds) mogelijk.

Call Now Button