Training Succes met LinkedIn op 22 november

Training Succes met LinkedIn bij de politie in Apeldoorn“Top, vele handreikingen die er toe doen”, schreef een van de deelnemers aan de LinkedIn-training vrijdag op het evaluatieformulier. Kun je ook wel wat tips gebruiken om aan de slag te gaan met LinkedIn? Fiona de Heus geeft incompanytrainingen zoals afgelopen week bij de politie, maar je kunt je ook aanmelden voor een training met open inschrijving in Zutphen. Vrijdag 22 november staat weer zo’n workshop gepland.

Deze middag is bedoeld om je wegwijs te maken in LinkedIn, je profiel te optimaliseren en je netwerk uit te breiden en te onderhouden. Ook kijken we naar hoe je LinkedIn vervolgens kunt gebruiken.

Deelname kost 75 euro (exclusief btw). Klik op de button voor meer informatie en direct reserveren:

Training Succes met LinkedIn op 22 november

 

 

Call Now Button