Nieuws over Nieuw Wonen

“De nieuwbouwmarkt in de Achterhoek zit niet meer op slot. We verwachten dat hier de komende jaren veel woningen zullen worden gebouwd”, voorspelt Ludan Schmid van Nieuw Wonen Achterhoek. Veel projecten zijn straks te vinden via een nieuw platform: Nieuw Wonen Achterhoek.  De lancering hiervan en van Nieuw Wonen Stedendriehoek wordt dinsdag 19 november feestelijk gevierd met een woonevent bij CILO op woonboulevard Eijerkamp in Zutphen.

Nieuw Wonen schakelde de persberichtenservice van Zutphens Persbureau in om dit nieuws wereldkundig te maken. De samenwerking heeft al vruchten afgeworpen bij Nieuw Wonen Twente, dat in 2018 startte. Dit keer was het het ook met succes: de pers in beide regio’s heeft de berichten opgepakt. We wensen Nieuw Wonen veel succes.

(De afbeelding toont een aantal publicaties in de regio, van Deventer tot Winterswijk, naar aanleiding van onze persberichtenservice.)

Call Now Button