Basiscursus fotografie, maak betere vakantiefoto's
Basiscursus fotografie, maak betere vakantiefoto's

Scherp op vakantie

De zomervakantie komt er weer aan en wat is er nu leuker dan de perfecte vakantiefoto te maken? Hoe zorg je ervoor dat jouw foto’s er echt uitspringen? Daar kan onze nieuwe Basiscursus fotografie op de woensdagmiddag in Zutphen je bij helpen!

Deze cursus wordt gegeven door fotograaf Patrick van Gemert. Hij leert je de basis van jouw camera, diafragma, sluitertijd, compositie en ISO. Het gaat zeker niet alleen om de technische aspecten van fotografie, maar juist ook hoe je op een creatieve manier naar je omgeving kunt kijken om de beste foto’s te maken.

De cursus is praktijkgericht, wat betekent dat je veel gaat oefenen met het maken van foto’s. Na elke les krijg je opdrachten mee om het geleerde in praktijk te brengen. Patrick geeft de daaropvolgende les feedback om je foto’s eventueel te verbeteren. In de vierde les ga je samen op pad om te oefenen met de opgedane kennis. In de laatste les op 28 juni bespreken we de resultaten van de praktijkdag.

Dus, als je deze zomer naar een leuke bestemming gaat en je wilt je vakantiefoto’s naar een hoger niveau tillen, dan is deze Basiscursus fotografie echt iets voor jou!

De lesdata zijn: 24 mei, 31 mei, 14 juni, 21 juni (praktijk) en 28 juni. We beginnen om 13.30 en de lessen duren tot 16.00.

De lessen worden in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers bij ons in de fotostudio gegeven.

Meld je snel aan en ga scherp op vakantie. We zien je graag op de cursus!

Call Now Button