Basiscursus fotografie

Wil jij ook beter leren fotograferen? Vanaf 11 april geeft fotograaf Patrick van Gemert weer een basiscursus fotografie. Je leert meer over de mogelijkheden van jouw camera, de techniek achter het fotograferen en compositie. De lessen vinden plaats in onze fotostudio aan de Bettinkhorst in Zutphen op 11 april, 18 april, 9 mei, zaterdag  20 mei (praktijk in overleg) en 23 mei 2023. We beginnen om 19.30 uur en de lessen duren ongeveer tot 22.00 uur.

Na elke les krijg je enkele opdrachten mee die we de daaropvolgende keer met elkaar bespreken, zo ga je ervaren dat iedereen een andere kijk op een opdracht heeft, dat is misschien wel het mooiste van fotografie. Je kunt je inschrijven via deze link. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers per cursus dus wees er snel bij.

Call Now Button