Vereniging Parkmanagement Zutphen is een feit

‘We willen een toegevoegde waarde leveren voor de bedrijven op de bedrijventerreinen’

 

Onder toeziend oog van notaris Roderik de Wilde is dinsdag 20 maart de Vereniging Parkmanagement Zutphen officieel opgericht. Deze vereniging stelt zich ten doel om de belangen van de bedrijven op de bedrijventerreinen te behartigen waar het gaat om het beheer van de bedrijventerreinen.

Per 1 januari is de Zutphense ondernemer Jos Addink (Addink Transport) aangesteld als parkmanager, die daarmee Piet Hoogers opvolgt. Addink gaat samen met Jeroen Huizinga van BMD handen en voeten geven aan Parkmanagement Zutphen. Ze hebben meteen gekozen voor een nieuwe structuur. Parkmanagement Zutphen bestaat uit de Handel en Industriestichting Zutphen (HIZ) en de dinsdag opgerichte vereniging. Het bestuur van deze nieuwe vereniging bestaat uit voorzitter Peter Hendriks (Gamma), penningmeester Alexander van Druten (Terlet) en secretaris Fiona van Gemert-de Heus (Zutphens Persbureau).

Parkmanagement Zutphen maakt zich sterk voor de bewaking van de kwaliteit en de veiligheid op de bedrijventerreinen de Mars, de Stoven, de Revelhorst en de Lage Weide. Bedrijven die hier gevestigd zijn, worden uitgenodigd om lid te worden. Daarmee profiteren zij ook van collectieve inkooptrajecten die zorgen voor financieel voordeel. Nu is dit bijvoorbeeld al mogelijk met afvalinzameling en energie-inkoop. Voorzitter Peter Hendriks: “We willen een toegevoegde waarde leveren voor de bedrijven op de bedrijventerreinen.”

Alle bedrijven op de bedrijventerreinen ontvangen hierover een brief.

Call Now Button